Seizoen 2024-2025

Speeldag 8: KFC Eksel – Turkse FC 3-1

Geplaatst op 19 oktober, 2024 in Seizoen 2024-2025.

HET SPARRENSTADION SPOOKT ALS VANOUDS KFC Eksel – Turkse FC 3-1Toeschouwers: 250 45 minuten onderliggen, een razend efficiënt kwartier en 30 minuten pure wilskracht, dat bleek vanavond het succesrecept voor een nieuwe driepunter in eigen huis. Sleutelmoment: Bulldozer Regales mist een kwartier voor tijd een penalty bij een 3-1-stand, het slotoffensief van de bezoekers komt Lees verder

Speeldag 7: FC Landen – KFC Eksel 4-0

Geplaatst op 13 oktober, 2024 in Seizoen 2024-2025.

LANDEN KRIJGT DE KETCHUPFLES PAS IN HET SLOT OPEN Toeschouwers: 150 Duidelijke nederlaag voor groen-rood, al stond het na een uur spelen nog 0-0 Sleutelmoment: we kiezen voor de openingstreffer, zo simpel kan voetbal zijn. Ekselaar van de match: Jan Geboers zorgde wederom voor balvastheid in het offensieve compartiment en kon KFC zo geregeld laten Lees verder

Speeldag 6: KFC Eksel – Bregel Sport 4-0

Geplaatst op 5 oktober, 2024 in Seizoen 2024-2025.

EKSEL TANKT VERTROUWEN Toeschouwers: 170 Oef! Na 4 nederlagen op rij en een 7-0 pandoering vers in het geheugen, was er afgelopen week een crisissfeer te merken in en rond het Sparrenstadion. Eksel kan de kopzorgen vanavond echter wegborstelen en verslaat de rode lantaarn met duidelijke cijfers. Sleutelmoment: pas bij de 3-0 en daaropvolgende bezoekende Lees verder

Speeldag 5: FC Turkse Rangers – KFC Eksel 7-0

Geplaatst op 29 september, 2024 in Seizoen 2024-2025.

FLASHBACK NAAR VORIG SEIZOEN FC Turkse Rangers – KFC Eksel 7-0Toeschouwers: 180 Een namiddag om snel te vergeten voor Eksel. Turkse Rangers maakte KFC met 5 goals in het laatste halfuur belachelijk. Sleutelmoment: Eksel komt goed uit de kleedkamer en opent na de rust niet slecht, de 3-0 op het uur is het sein voor Lees verder

Speeldag 4: KFC Eksel – KFC Helson 2-3

Geplaatst op 21 september, 2024 in Seizoen 2024-2025.

EKSEL DWINGT LEIDER TOT HET UITERSTE NA UITSTEKENDE EERSTE HELFT KFC Eksel – KFC Helson Helchteren 2-3Toeschouwers: 330 Een provinciale voetbalavond met alles erop en eraan: veel volk, veel strijd, veel doelpunten, maar geen Ekselse zege in een partij waar beide teams grosso modo één helft voor hun rekening namen. Sleutelmoment: Met 2 goals in Lees verder

Speeldag 3: NEVOK Gruitrode – KFC Eksel 3-0

Geplaatst op 14 september, 2024 in Seizoen 2024-2025.

EKSEL GAAT IN LAATSTE KWART TEN ONDER TEGEN GRUITRODES KICK-EN-RUSHVOETBALNEVOK Toeschouwers: 110 Eksel slikt zijn tweede en zwaarste nederlaag van het seizoen, nochtans tegen de tegenstrever die tot dusver voetballend het minste indruk maakte, maar dat met veel energie en overgave compenseerde. Sleutelmoment: net voor de pauze krijgen Geys en Rutten simpel geel. De kaarten Lees verder

Speeldag 2: KVK Beringen – KFC Eksel 2-0

Geplaatst op 7 september, 2024 in Seizoen 2024-2025.

EKSEL KOMT TEGENGOAL NET VOOR RUST NOOIT TE BOVEN KVK Beringen – KFC Eksel 2-0Toeschouwers: 250 Geen 6 op 6 voor Eksel, wel de eerste driepunter voor Beringen, dat weinig kansen nodig had om Eksel opzij te zetten. Sleutelmoment: Op slag van rust scoort Beringen met een “lucky goal” de openingstreffer, een opdoffer die Eksel Lees verder

Speeldag 1: KFC Eksel – K. Herk-De-Stad FC 2-0

Geplaatst op 31 augustus, 2024 in Seizoen 2024-2025.

EKSEL TREKT DE FELBEVOCHTEN LAKENS NAAR ZICH TOE: METEEN EEN DRIEPUNTER! KFC Eksel – K. Herk-De-Stad FC 2-0Toeschouwers: 230 In een evenwichtig openingsduel van het seizoen trok Eksel aan het langste eind tegen een nochtans gelijkwaardige tegenstander. Sleutelmoment: meteen na de 2-0 volgt een stormloop van Herk, maar als Eksel één ding heeft gelered uit Lees verder