Speeldag 3: KFC Eksel B – Lindelhoeven VV B 0-5

Share

0 BLIJFT OP DE TABELLEN NA FORFAITSCORE IN BURENTREFFEN

Toeschouwers: 70

Dat het jonge Eksel B een moeilijk seizoen tegemoet zou gaan, werd vanavond eens te meer duidelijk in een match die er nooit een was. Al in de openingsminuut kan Weltens voorbij de wegglijdende Koopmans de bal -via nog een Eksels been- binnen werken. Lindelhoeven moet nadien het gaspedaal niet eens induwen om geregeld aan kansen te komen. Schrijvers houdt Geys met een prima zweefduik nog van de 0-2, maar de uiteindelijke 0-3 ruststand (via Deferm en net voor rust ook Scheelen) is niet eens overdreven.

De tweede helft is een maat voor niets, maar begint wel zoals het eerste bedrijf: met een vrijwel onmiddellijke goal van Weltens. Invaller Vanheer maakt de forfaitscore compleet. 0-5 is de eindstand. Groen-rood miste wel een hele batterij aan spelers en kwam in vergelijking met speeldag 1 met 5 (!) andere namen aan de aftrap.

Opstelling Eksel
Gie Schrijvers – Michiel Koopmans, Martijn Bomans (45′ Matthew Stacey), Jelle Laenen, Seppe Gijbels (45′ Ruben Van Waeyenberg) – Tuur Weytens, Tiebe Mertens (72′ Tiebe Mertens), Pieter Truyens (72′ Mike Kreyssel) – Joachim Bomans, Dylan Goven, Thorben Maes

Doelpunten:
2′ Jeroen Weltens (0-1)
22′ Gijs Deferm (0-2)
45′ Stan Scheelen (0-3)
49′ Jeroen Weltens (0-4)
72′ Thor Vanhees (0-5)