Speeldag 1: KFC Eksel B – KFC Helson B 3-4

Share

EKSEL B MAAKT EI ZO NA VIERKLAPPER GOED

KFC Eksel B – KFC Helson B 3-4

Toeschouwers: 80

Een verjongd Eksel B leek een uur lang tegen een zware nederlaag aan te lopen, maar kon daarna alsnog milderen. Ondanks een al bij al gelijk opgaande eerste helft ging Eksel wel met een dubbele achterstand rusten. Nadat de bezoekers in het kwartier na de rust nog tweemaal konden scoren, leek de partij helemaal beslist, maar invaller Geypens en Peeters konden al snel tegenscoren. Wanneer Goven in het slot de 3-4 nog lukte, kon Eksel nog vol voor een punt gaan, maar in die missie slaagde het niet. Een nederlaag tegen een ploeg die de afgelopen seizoenen eerder onderaan de klassering gepositioneerd stond? doet weinig goeds voorspellen voor Eksel B, al zijn dat voorbarige conclusies. Volgend weekend trekt Eksel naar Calcio Genk.

Doelpunten:
12′ Karel Engelen (0-1)
14′ Yusuf Eroglu (0-2)
54′ Karel Engelen (0-3)
60′ Karel Engelen (0-4)
63′ Ruben Geypens (1-4)
68′ Stefan Peeters (2-4)
84′ Dylan Goven (3-4)